Az angol tanárom nagyon akarja hogy versenyre menjek, még anyámat is felhívta, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem akarok menni, de anyáék nagy eséllyel erősködni fognak, nagy eséllyel fenyegetőzni, de az senkinek nem jut eszébe hogy beteg vagyok, és így is el akarnak küldeni....2014. febr. 14. 12:16
1/7 anonim válasza:
nem kötelező menned.. megmondod, hogy nem akarsz, mert nincs kedved + beteg vagy és szoszi..
2/7 A kérdező kommentje:
de már az osztályfőnök is ír chaten hogy az a hír jutott hozzá, hogy azért nem mentem be ezen a héten 3 napot, mert nem akarok menni a versenyre... nem értem alapból miért írt be, mondtam már hogy nem megyek
2014. febr. 14. 12:32
3/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz menni, a te döntésed! Ebben nem befolyásolhat senki!
4/7 anonim válasza:
Hányadikos vagy?
Milyen verseny? Kiejtési v. OKTV?
5/7 A kérdező kommentje:
nemtom
2014. febr. 14. 14:43
6/7 A kérdező kommentje:
na végül is muszáj lesz mennem, anyáék se voltak valami megértőek :d
2014. febr. 14. 15:25
7/7 anonim válasza:
Nem kell annyira irtózni a versenytől. Ha a tanárod azt akarja, hogy menjél, nyilván lát benned fantáziát. Nem a hülyéket fogja versenyre küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!