Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » "oh. Well, thank you. But you...

"oh. Well, thank you. But you better stop, or my head will swell and explode :o ;) " mit akart ezzel mondani?

Figyelt kérdés

Előzmény: az elmúlt hetekben több csomagot küldtem egy barátomnak és ma is kapott egyet. Volt benne valami, amit pár hónapja említett, hogy szüksége lenne rá és most megláttam, megvettem és elküldtem neki.

A my heart will swell kifejezést ismerem, de ilyen formában még nem találkoztam vele.

Ugyanazt jelenti? Vagy megbántottam?

2014. febr. 12. 20:25
 1/4 valamiparadox ***** válasza:

Szó szerint durván ezt jelenti:

"oh.Nos,köszönöm.De jobb,ha abbahagyod,különben a fejem megduzzad és felrobban."

Látnom kéne a teljes beszélgetést,de meg merem kockáztatni,hogy tetszett neki,amit küldtél és így fejezte ki (humoros formában,hiszen már így is sok dolgot küldtél neki). Erre további bizonyíték a két smiley használata,főleg ezé ;) .

Szóval ne izgulj,nem bántottad meg.

2014. febr. 12. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, szó szerint én is értettem csak a kifejezés jelentése nem volt meg. Közben rákérdeztem egy földijénél, hogy mire használják ezt a kifejezést.

Azt mondta, hogy jobb ha befejezed, mert elbízom magam és olyan gondolataim támadnak, amitől fel fog robbanni a fejem. Állítólag kanadai szleng.

2014. febr. 12. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Chillyre (parikára) mondják hogy my head will sell.
2014. febr. 12. 23:13
 4/4 valamiparadox ***** válasza:
Akkor közel jártam,de így már jobban érthető.A kanadai szlenget egyáltalán nem ismerem.
2014. febr. 13. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!