Melyik a legkönnyebb nyelvvizsga németből?
Az a legkönyebb, amelyiken átmégy!...:)
Ha pedig egyszerüsége miatt keresed a legjobbat, akkor a Goethe a legjobb. Csak németül kell vizsgáznod, nem kell fordítani, mert csak egynyelvü vizsga. Pont ez az amit keresel.
Azért ezt választom mert a suliban bár nem rendesen de ezt tanítják az angol mellett de csak heti 45 percben. Na meg általánosban és középsuliban is elvileg ezt kellett vna tanulnom csak olyan jól kifogtam a tanárokat h nem tanították meg. Jelenleg külön tanárhoz járok de sokkal több mindent tanultam belőle eddig heti 1,5 órában kevesebb mint egy év alatt mint a suliban évek alatt.
A spanyol am tetszik is meg minden de szerintem az sem lenne könnyebb meg ha lesz valamikor esélyem külföldre menni Németországot fogom választani így jól jön egy pici ismeret. Na meg szerintem a leghasznosabb nyelv az angol mellett europában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!