Az angol 12 igeidője könnyebb mint a német 6 igeidője?
szerintem sokkal....
A németben a futur 1el és a jelennel nincs is baj sőt még talán az összetett múlt sem nehéz(eddig ennyit vettem különtanárral) de azt hallottam h a többi baromi nehéz.
Az angolban a 12 szerintem nem nehéz.
Nem, de nem is nehezebb.
Szóval hallottál valakitől valamit, és már előre parázol, pedig még meg sem próbáltad. De ha azt hallottad, hogy nehéz, akkor biztos nehéz... Mástól meg azt hallhatnád, hogy könnyű.
Én is beleestem ebbe a csapdába, hülyeség volt.
szerintem meg nehéz az angol 12 igeideje, nehezen tudok kiigazodni rajta. Na most akkor kinek van igaza, neked vagy nekem? :)
írod, hogy az eddig vett német igeidőkkel nem volt problémád, akkor miből gondolod, hogy a többi se fog menni? Mert valaki azt mondta? Majd ha eljutsz odáig, akkor meg fogod tapasztalni, aztán majd eldöntöd hogy nehéz. Szerintem nem nehezebbek a német igeidők, logikusabbnak találom őket, mint az angol igeidőket. De hangsúlyom, hogy SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!