Az irányított fogalmazásnál milyen feladat volt a januári Origo angol középfokú nyelvvizsgán?
Gondolok itt arra, hogy a két választható feladat levél volt-e, vagy volt fogalmazás is, és hogy milyen témáról kellett írni, illetve milyen szempontok voltak.
Előre is köszönöm a segítséget!
2014.01.11. ORIGO középfokú írásbeli: lehetett választani:
1. fogalmazás arról, hogy hogyan szoktatok társasjátékot játszani a családban. (Kik vesznek részt, milyen játék, szabályok, stb.) 2. Írj levelet az angol barátodnak egy emlékezetes szilveszterről. Írd meg, hogy hol volt, kik szervezték, hányan voltatok, mit csináltatok egész éjjel, írj egy kellemes és egy kellemetlen eseményt. Írd meg azt is, hogy hogyan köszöntöttétek az Új Évet. A levélnél -én ezt választottam - fontos az alakiság betartása, bár konkrét adatokat nem adtak hozzá, kompletten ki kellett találni. Fontos, hogy semmilyen személyes adatot nem tartalmazhat - cím, név - még keresztnév pl. az aláírásban sem utalhat rád. (Ezt én korábban nem tudtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!