Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mílyen pontozat van most a...

Mílyen pontozat van most a nyelvvizsganak? Nagyon régen csak alsó, középsö meg felsö fok volt, most pedig ólyán van hogy C1, B1.

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
A "C" a felsőfok, a "B " a középfok, az "A" az alapfok-
2014. febr. 3. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

C - komplex

B - írásbeli

A - szóbeli

A1 - kiemelt jelentősége a Németországban megindítani kívánt családegyesítési eljárások keretében van. Magyarországon nem akkreditált nyelvvizsga, a sikeresen vizsgázók csak nemzetközi nyelvi diplomát szereznek.

A2 - kiemelt jelentősége Ausztriában van, állampolgársági- és letelepedési eljárásokkal kapcsolatban. Magyarországon nem akkreditált nyelvvizsga, a sikeresen vizsgázók csak nemzetközi nyelvi diplomát szereznek.

B1 - Alapfok

B2 - Középfok

C1 - Felsőfok

C2 - Anyanyelvi szint

2014. febr. 3. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
2014. febr. 3. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács kérdező: magyar nyelvvel ismerkedj először, mielőtt idegen nyelvből szeretnél nyelvvizsgát.
2014. febr. 3. 15:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkínek a jó tájékkoztatást.

Hozzá kell tennem, hogy én német vagyok, és a nyelvvizsgám a magyar nyelv volt! :-)

2014. febr. 3. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ó, akkor bocsánat, nem szóltam! :)
2014. febr. 4. 09:10
 7/8 A kérdező kommentje:
nem probléma, most a magyar betűrendszer is megvan, tudok a á, é, í, ó, ú, ő, ű betűket is helyesen írni, de attól bisztos vannak még más híbák, mivel 19 éve nem igen írtam magyarúl, a beszélgetés jobban megy. De gondolom, azért érthető mit írok?? :-)
2014. febr. 4. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze, érthető teljesen :) Sokan magyar anyanyelvűként is érthetetlenebbül fogalmaznak! :)
2014. febr. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!