Magyarországon vannak olyan gimnáziumok ahol japán nyelvet is tanítanak?
Nem értem, mi a gond a kolival!
Ha ennyire számít a távolság, keress helyben japán tanárt, és a gimi mellett tanuld. Menni fog!
AKKOR MIÉRT AZT KÉRDEZTED, HOGY "MAGYARORSZÁGON"??????????????????????
mindegy, feladtam az emberiségbe vetett hitem, már jó rég
Ha annyira rossz az anyagi helyzetetek, valószínű szociális támogatásokban részt tudnál venni. A legtöbb kollégiumban szociális alapon van ártámogatás, vagy teljes ár elengedés. Erről tudsz?
Ezt is figyelembe vetted, amikor a kolit csípőből zártad ki a szüleidre hivatkozva, akkor magad előtt vágsz el, számodra fontos, a kérdésben kiemelt lehetőségeket? Amiről persze nem tudjuk, hogy te gondolod, hogy a szüleid szerint drága a koli, vagy tényleg ők is tudják, hogy a meglévő támogatási rendszerek mellett is nagyon drága lenne téged ott taníttatni, még akkor is ha ez a két gimi, ami nagy motivációt jelent neked a továbbtanulásban.
A japánt mindenképpen a gimnáziumban akarod elsajátítani? Teljesen kizártad annak a lehetőségét, hogy eljárj tanárhoz, vagy nagykövetségre olcsó kurzusokra, vagy támogatott nyelvtanulással ugorj neki a japánnak, esetleg online kurzusokat próbálj ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!