Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Magyarországon vannak olyan...

Magyarországon vannak olyan gimnáziumok ahol japán nyelvet is tanítanak?

Figyelt kérdés

#nyelv #gimnázium #Japán #japán. Magyarország
2014. febr. 1. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
babits, hunfalvy
2014. febr. 1. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezt a ketöt ismerem csak dunaharasztin lakok és nem érek be csak ha mondjuk hajnali 4 kor indulok vagy kollégiumba megyek az meg nem igazán tetszik
2014. febr. 1. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, mi a gond a kolival!

Ha ennyire számít a távolság, keress helyben japán tanárt, és a gimi mellett tanuld. Menni fog!

2014. febr. 1. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

AKKOR MIÉRT AZT KÉRDEZTED, HOGY "MAGYARORSZÁGON"??????????????????????

mindegy, feladtam az emberiségbe vetett hitem, már jó rég

2014. febr. 1. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló nyugi....nyugi amúgy a magántanárok nagyon drágák hacsak nem tudtok mondani egy nem túl drágát a kolival az a baj hogy szüleim nem akarnak elengedni
2014. febr. 2. 00:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha annyira rossz az anyagi helyzetetek, valószínű szociális támogatásokban részt tudnál venni. A legtöbb kollégiumban szociális alapon van ártámogatás, vagy teljes ár elengedés. Erről tudsz?

Ezt is figyelembe vetted, amikor a kolit csípőből zártad ki a szüleidre hivatkozva, akkor magad előtt vágsz el, számodra fontos, a kérdésben kiemelt lehetőségeket? Amiről persze nem tudjuk, hogy te gondolod, hogy a szüleid szerint drága a koli, vagy tényleg ők is tudják, hogy a meglévő támogatási rendszerek mellett is nagyon drága lenne téged ott taníttatni, még akkor is ha ez a két gimi, ami nagy motivációt jelent neked a továbbtanulásban.

A japánt mindenképpen a gimnáziumban akarod elsajátítani? Teljesen kizártad annak a lehetőségét, hogy eljárj tanárhoz, vagy nagykövetségre olcsó kurzusokra, vagy támogatott nyelvtanulással ugorj neki a japánnak, esetleg online kurzusokat próbálj ki?

2014. febr. 2. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan rosz az anyagi helyzetünk de nem akartam öket még ezzel is terhelni és ők nem értenek velem egyet ők nem tartják fontosnak idő pazarlásnak tartják a japán nyelvtanulást azért gondoltam a gimire mert ott nem kel külön fizetni érte a kolival az a baj hogy én kíváncsi is lennék rá hogy mijen de a szüleim hááát mintha minimum azt kértem volna tőlük hogy kiköltözek japánba ugy reagáltak XDDD
2014. febr. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!