Ennyi tanulással 3 hónap alatt középfokú?
Figyelt kérdés
Ha minden nap 3 órát fordítok angolra (1óra szótanulás,1 óra nyelvtan,1 óra egyéb pl. filmnézés, fordítás, beszéd és nyelvvizsgafeladatok), valamint járok heti 2x4 órát nyelvsuliba haladó szintre, akkor 3 hónap alatt fel lehet készülni középfokú nyelvvizsgára?Jelenleg középhaladó szinten vagyok. Nagyon nehezen tanulok nyelveket, hiába a motiváció, egyszerűen nem megy a hajam alá. De májusban mindenképpen meg kell lennie, felvételi miatt.
A hallásommal vannak bajok egyébként, ha rövidítenek beszédben, akkor meg vagyok lőve, és főleg a brit angolokat nem értem, olyan gyorsan beszélnek, ezt hogyan tudnám fejleszteni?
2014. febr. 1. 21:59
1/2 anonim válasza:
szerintem meg lehet csinálni, (bár én nem angolból nyelvvizsgáztam) a hallást meg hát hallással lehet fejleszteni!
2/2 anonim válasza:
"főleg a brit angolokat nem értem, olyan gyorsan beszélnek, ezt hogyan tudnám fejleszteni?" - szerintem nem gond ha mondjuk csak a felét érted, a listeningen érthetőbben beszélnek, pl. BBC news
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!