Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek hogyan a legkönnye...

Szerintetek hogyan a legkönnyebb és a legjobb nyelvet tanulni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyén függő.

Én szeretem a nyelvtani szabályokat olvasgatni, lehetőleg minnél többféle megközelítésből.

Szavakat szinte soha nem szoktam tanulni viszont helyette igyekszem sokat olvasni, nézni az adott nyelven és amit nem értek kiszótározom (illetve nem mindig mindent, mert akkor túl sokat kéne, hanem ha egy mondatot már majdnem értek csak egy vagy két szó nem világos belőle vagy ha valami épp nagyon érdekel).

Igyekszem mindig fordítani vagy szöveget alkotni gyakorlásként.

Szoktam hasonló oldalakon kérdésekre válaszolni (ha már olyan szinten vagyok, hogy biztonsággal ki tudom jelenteni, hogy ez így helyes) és mások válaszait olvasni.

Nekem bevált teljes mértékben, de másnak valószínűleg kevésbé jönne be.

2014. febr. 1. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
U.i.: Japán nyelvnél pl. dalokat fordítok angolra majd összevetem mások fordításaival. Ilyenekből nagyon sokat lehet tanulni. (Persze nem mindig egyszerű találni egy szöveget és hozzá még fordítást is főleg nem alacsony szinten és ami még érdekel is, mert különben nagyon száraz lenne)
2014. febr. 1. 17:02
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :)

utolsó ki az aki japánt akar tanulni? vannak már azok elegen

2014. febr. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!