Cosmopolitan nyelvviskoláról vélemény?
Figyelt kérdés
Most jó akciókat hirdetnek, és amit leírnak szép és jó. Tesztik a leírtak alapján, de vajon tényleg ilyen jó lenne? véleményeket kérnék a suliról, mert ha valóban normális a képzés, kislétszámmal, akkor hamarosan elkezdeném, szombatonkénti képzést. köszi előre is2014. febr. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
Én németre jártam oda, nagyon meg voltam elégedve. Mindenki nagyon kedves, professzionális és rendkívul segítokész volt.
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó iskola, rugalmasak a recepción és nem megjátszottan segítőkészek! Én németre jártam középfok feletti tanfolyamra, nagyon jó tanáraim voltak. Az egyik anyanyelvi, ő csinálta a szóbeli részt, a másik magyar anyanyelvi, eszméletlen nagy tudással rendelkezik egyébként- a nyelvtanért és az írásbeli feladatokért volt felelős. 10-en indultunk és 8-an fejeztük be a tanfolyamot, annyira jó volt, hogy 6-an tovább is mentek felsőfokra. Az egyik barátnőm angolra jár, középfokú felkészítőbe, és ő is csak dicséri a tanárt. És a szóbeli tréningek tényleg jók és nagyon hasznosak, csak anyanyelviek tartják és rengeteget lehet fejlődni, ha élsz ezzel a lehetőséggel. A tanfolyam alatt is jártam és még 1 évig lehet járni, függetlenül attól, hogy most nem tudom folytatni a tanfolyamot. Szerintem nagyon jó lehetőség.
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekel a német. Indítanak ott kezdő szintű tanfolyamokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!