Hogy tanulhatnék meg spanyolul?
Most angolt tanulok már 7 éve és egész jól megy.Középsuliba fogok most menni és a szüleim nem engedik hogy spanyolt tanuljak, helyette németet fogok.Kicsit furán hangzik de a Violetta című sorozat óta beleszerettem a spanyol nyelvbe és nem akarok lemondani róla.Viszont a szüleim nem hajlandók pénzt kiadni nyelvtanfolyamokra.Interneten tudnék ingyen tanulni? Vagy van ilyen spanyol nyelv tanuló könyv szerűség?:D Ha igen akkor kb.mennyibe kerül? Nemtudom mi ez a nyelvtanulás máni eddig utáltam nyelvet tanulni de a Violetta miatt megszerettem a spanyolt, németet is tudni fogok,franciát is akarok majd fősuli környékén tanulni meg ugye angolul is tudok. (És egy kicsit az orosz is tetszik:D)
Lehet hülyeség hogy egy ilyen kislány ennyi nyelven akar tudni (főleg egy sorozat miatt:D) de ha bárki bármilyen módszert tud ezzel kapcsolatban kérem segítsen!
14/l
Sajnos a magántanárt már rég győzködöm de nem engedik:/
Megköszönném ha tudnál segíteni persz csak ha nem nagy baj:) (mintha csak magamat látnám a francia is nagyon tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!