2014-ben mik az angol emelt szintű érettségi tételek?
Az emelt szintű érettségikhez nincs megszabodd tételsor, mert feltételezik (elvárják), hogy ha már emeltezni mész, mindent tudsz. Mindenről kell tudni beszélni.
Én vettem emelt írásbelire és szóbelire felkészítő könyvet külön-külön a Libriben, konkrétan ezeket:
Nekem elég sokat segítettek. A szóbelis könyv nélkül szerintem megmukkanni sem tudtam volna, egyedül készültem rá két évvel az érettségi után. Igaz, csak 53%-ot értem el, de legalább meglett anélkül, hogy tanárra kellett volna költeni. Lelkiismeretesen olvasgasd, írj a szövegekhez megjegyzéseket, vagy amik eszedbe jutnak, és idővel a szavak megragadnak a fejedben (bár tény, hogy nekem nagyon sok szót kellett megtanulnom, mert anno középsuliban az angolórák szintje a béka feneke alatt volt... Persze azt nem tudhatom, Te hogy állsz az angollal.)
Itt találsz pár dolgot a vizsga menetéről: [link]
Maguk a konkrét tételek titkosak.
Sokra nem is mennél velük, ez nem olyan, mint a töri vagy a magyar, itt vagy tudsz angolul, vagy nem. Olyan nincs, hogy az egyik képről tud valaki beszélni, a másikról meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!