Mit ajánlotok a BME nyelvvizsga helyett?
Néhány hónapja próbálkoztam a BME nyelvvizsgával. Éreztem, hogy meglesz,DE ... majd hanyatt estem, mikor láttam az alacsony pontszámaimat. Ezek igazságtalanul lepontoztak. Csoporttársaim is úgyanígy gondolják. Pedig ennél tuti, hogy sokkal többre voltam/vagyok képes...
Milyen nyelvvizsgát ajánlotok a BME helyett, ahol végre a valódi tudásomat pontozzák és nem csak a pénzemre pályáznak? ECL teszteket nézegettem, azok barátságosabbnak tűnnek. Szerintetek? Hasonló tapasztalata volt már másnak is a BME-vel?
TELCen rendesek és nem nehéz, ráadásul egynyelvű. ECLt is ajánlom.
www.angolnyelvtanitas.hu nézegesd a mintafeladatokat...:)
sok sikert
SZia!Nem szeretnélek megsérteni, még véletlenül sem, de ha a BME-n nem pontozzák a valós tudásodat akkor sehol. Egyébként nem tudnak "lepontozni" az írásbelinél sem, hiszen a tanároknak megadott javítókulcs alapján kell javítania a dolgozatot, így nem teheti meg hogy nem ad valamire pontot amire kellene (sőt!Az ellenkező gyakrabban fordul elő) mert az számára is következményekkel járna.Én a BME-t nagyon megcsinálhatónak és barátságosnak ismertem meg (vagy csak én fogtam ki jó vizsgáztatókat?). Arról hogy a pénzedre pályáznak, annyit hogy a BME az olcsóbb középfokúak közé tartozik tudomásom szerint. Remélem legközelebb több sikerrel jársz, de nem biztos hogy a nyelvvizsgaváltás a jó megoldás, mert teljesen más követelményrendszerrel fogod magad szembetalálni, és az addig begyakorolt típusfeladatokkal sem fogsz találkozni(Ez főleg akkor probléma ha nem vagy perfekt angolból)
Kitartás, és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!