Valaki elmagyarázza nekem az angol igeidőket? Az angoltanárom nem akarja, vagy 10-féle nyelvtankönyvet elolvastam, de még mindig nem tudom megérteni.
Mely igeidőket? Az összeset?
Én elkezdtem nekiállni, hogy leírjam az összes képzését és használatát, de egyelőre csak a folyamatos és egyszerű jelen időig jutottam:
Az egyszerű és folyamatos múltról most van folyamatban az írás.
Biztos van egyébként a neten még magyarázat az igeidőkhöz.
MIlyen tanár már az ilyen?
Egyébként nem nagy cucc, neten is találsz egy csomó összegzést, amiben leírják a képzését, és néhány példamondaton keresztül szemléltetik. Ennél többet nem lehet segíteni. ha 10 könyből sem értetted meg, baj van!
Magamból indultam ki, az én tanárom is csak magának tanított, nem adta le jól az anyagot, a kérdésekkel nem tudott mit kezdeni, nem tudta 2féleképp elmagyarázni a szabályt.
Így én is könyvekből és a netet bújva voltam kénytelen megtanulni azt amire ő képtelen volt megtanítani. Abból megértettem, nem kellett 10 könyv.
Az egyik legjobb leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!