Tudtok angol tanárt ajánlani?
Figyelt kérdés
7.osztályos vagyok, és olyan angol tanárt keresek, akivel többet tanulnánk mint a suliban az angol órákon, és főleg aki inkább a szókincsemet, és a beszéd készségemet fejlesztené (magyarul a felvételinél a szóbelin szeretnék jól teljesíteni) Előre is köszi a válaszokat :)2014. jan. 16. 17:05
1/6 anonim válasza:
Majd a várost meg gondolom mi találjuk ki. Van egy rakás oldal, ahol hirdetik magukat a tanárok, pl. tanarom.hu
Keresgélj kicsit, ismerősi körben is nyugodtan körbekérdezhetsz, hogy jár-e valaki angoltanárhoz és mi a véleménye róla.
2/6 A kérdező kommentje:
Először is elnézést hogy meg mertem kérdezni.. Másodszor az ismerőseim közül senkinek nincs angol tanára, és harmadszor az oldalon hirdetett angol tanárok nem érdekelnek, mert nekem olyan kell, akiről valaki személyesen mondani, hogy jó. De azért köszönöm a hasznos választ, igen elgondolkodtató volt, és segítőkészségre utal.
2014. jan. 17. 15:14
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként nem hiába tettem föl ezt a kérdést. Nem vagyok lusta hogy ne tudjak utánanézni az ilyeneknek, főleg ha fontos. De nem baj majd legközelebb próbálok nem ilyen pofátlan lenni..
2014. jan. 17. 15:17
4/6 anonim válasza:
Be b_szod, még mindig nem tudjuk, melyik városban élsz, így hogy segítsen bárki észkombájn??
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudj tényleg iszonyatosan sajnálom, az idióta unokatesóm írta ezeket, tényleg nagyon bocsi (Budán lakok és ne kell elhinned, hogy ezt nem én írtam, de mindenesetre bbocsi az ő nevében is) :((
2014. jan. 18. 13:44
6/6 webnyelv válasza:
Szerintem töröljétek ezt a kérdést valahogy, ha lehet, és tedd fel még egyszer rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!