Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért érzem azt, hogy nem...

Miért érzem azt, hogy nem megy olyan jól az orosz, pedig 5-ös vagyok belőle?

Figyelt kérdés
Szeretem is az oroszt, szívesen tanulom, mégis azt érzem, hogy mégsem tudom olyan biztosan, pedig 5-ös vagyok belőle. Nem vagyok stréber: fizikából, kémiából 3-as leszek. Miért érzem ezt? Volt már valakivel hasonló?

2014. jan. 15. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van az egésznek a stréberséghez?

Az, hogy ötös vagy azt jelenti, hogy az eddigi anyagot tudod/tudtad jól, nem hogy oroszul tudsz jól.

Valószínűleg azért mert nincs színvonala a kikérdezéseknek és tényleg nem vagy olyan jó belőle, vagy csak túl sokat várnál el magadtól az adott szinthez képest.

Én is ötös voltam németből, meg van a felsőfokú tudás, OKTV-n is döntőben voltam, olimpián is voltam (bár utóbbit nem biztos, hogy érdemes megemlíteni), de mégsem tudok olyan nagyon jól németül.

Valószínűleg a tényleg nyelvgyakorlat hiányzik.

De mivel mi nem látunk rá a helyzetre, ezért csak vakon tudunk találgatni.

2014. jan. 15. 19:35
 2/2 webnyelv ***** válasza:
100%

Vagy pedig sokat kinéz a tanár belőled és biztat is a jó jegyekkel, és biztos tudod is az anyagot.

Én franciából voltam így. Mindenki úgy tudta, nagyon vágom a nyelvet, pedig az agyam nagyon nehezen állt rá a használatára, de amikor nagy nehezen kilogikáztam a helyes megoldásokat, mindenki el volt ájulva teljesen. :D

2014. jan. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!