Mesélnétek nekem róla, milyen egy BME német B2-es nyelvvizsga? ( főként írásbeli)
Figyelt kérdés
Szóbelim már van 2 éve. Az írásbelit sajnos már 4. sem kaptam meg ECl-nél (érthetetlenül álok a dolog előtt) és érdeklődnék, hogy aki volt, milyen tapasztalatai vannak. Nyelvtanra fekszik rá? Nehéz? Bonyolult? A feladatokat én is átnézegettem, elsősorban tapasztalatok, vélemények érdekelnének.2014. jan. 14. 21:02
1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, fáradt vagyok és nem olvastam át.
2014. jan. 14. 21:03
2/10 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok. Annyi különbséggel, hogy én elsőnek a TELC-re mentem, másodjára pedig Ecl. Most azon gondolkozom, hogy BME-n csinálom meg az írásbelit. Én is kíváncsi lennék hogy milyen feladattípusok vannak és mennyire bonyolult??
3/10 anonim válasza:
Hát a BME az nehéz nyelvvizsga. Ők tényleg csak akkor adják meg, ha meg is érdemled, ugyanúgy mint az ECL. Ha a legkönnyebbet akarod választani, akkor szerintem nem biztos, hogy a BME-az ideális számodra. Pláne, ha 4x meghúztak már.
4/10 A kérdező kommentje:
4 szer húztak meg 58% ra .. :( Az a nagy helyzet, hogy nyilván az oldalon könnyebb feladatokat raknak fel, de ami fent van tesztfeladat.. nevtségesen egyszerű
2014. jan. 15. 18:30
5/10 anonim válasza:
Igen, ami fent van... tapasztalatból beszélek. Nagyon sok nem egy tanítványomat húzták meg BME-n, és ők utána próbálkoztak meg az ECL-nél és elsőre ment nekik.
6/10 A kérdező kommentje:
hát köszönöm. A nehézségét miben mutatja meg? Le tudnád írni? Hogyha annyira nehéz, mi könnyebbet ajánlanál?
2014. jan. 16. 21:26
7/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok... TELC-nél a szóbelim elsőre meglett, de az írásbeli nem. Aztán ECL-n voltam és az sem sikerült :/ Most Origóra vagy Euroexam-ra megyek. Holnapig el kell dönteni, mert holnapig lehet befizetni az Origót. BME nyelvvizsgára én nem mennék, letöltöttem a nagy BME nyelvvizsgakönyvet és nekem valahogy nem szimpatikus és tényleg mindenki azt mondja,hogy a BME a nehezebb nyelvvizsgák közé tartozik, de ha megvan a kellő tudásod akkor ott biztosan át is mész. :/ Én szerintem az origót választom, mert nagyon sürget az idő idén diplomázok... :/
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy nem csak a honlapokon lévő feladatok, de a nyelvvizsga helyek által kiadott felkészítő könyvek/ próba nyelvvizsga feladatsorok is mindig sokkal könnyebbek, mint a nyelvvizsgán!! Tapasztalatból mondom... Ez igaz az ECL-re és a TELC-re meg pláne...
9/10 anonim válasza:
Nézd meg az Eurot, Origot vagy a Pannont. Ezek viszonylag könnyűek
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Valaki volt már euroexamon?
2014. jan. 17. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!