Mi a véleményetek a Rosetta Stone nyelvoktató programról?
...és milyen szintre juttat el ténylegesen?
Mert hiába pörgős, érdekes, ha jó pár hónap után sem vagy még legalább alapfokon sem. Engem ez érdekelne: milyen szintre lehet eljutni vele?
Sziasztok!
A program nagyon jó. Én 1 hónapja kezdtem használni.
Egészítsétek ki ezt a programot a következő két módszerrel, és sikeresebb lesz a tanulásotok!
1. Kreatív angol
2. [link] A kiejtés elsajátítására nagyon jó blog, és innen átirányít a BBC-re is, ahol az összes hang elsajátítását bemutatja: [link]
Ne kezdjünk el helyes hangképzés nélkül tanulni, mert később érthetetlen lehet a beszédünk, és nehéz lesz javítani.
Gandalf80!
Te milyen gyakran és egyszerre mennyit tanulsz a RS programból?
Most, 1 hónap alatt hol jársz benne?
Én nem rég tanulok vele, a régi verziók nekem se tetszettek, de az újak már igen. Főleg a franciát tanulom vele, mint új nyelvet, de az angolt is ismétlésként. Tény, hogy a sok ismétlődés unalmas, de szerintem másképp nem is lehet valóban nyelvet megtanulni.
Off: aktiválást kérdezték bár már régi kérdés, én crackelem aztán simán elindítom, utána fogja kérni a kódot csak tovább lépek rajta és használható a progi.
Nagyon jó a program, 3 hetet tanultam vele aztán 3 hónap leállás, és ismét onnan folytattam ahol befejeztem, alig felejtettem valamit.
Most már 1-2 hete tanulom és a 2.szint közepén járok.
A program azt az érzést kelti, hogy alig tanulok szót, de korántsem van igy. Sok nyelvtani szabályt képekről tanitja meg, ami az angol 3 múltját (még nem tanultam, mesélték) képeken fogja magyarázni, szerintem tök jó.
Hatékonysága legjobb terveim szerint 2 hónapon belül eljutok a középfokig, később csökkentett szavas könyveket fogok olvasni és youtube-n vagy máshol hanganyagokat hallgatni, mellé kiegészitve a Villám angollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!