Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a Rosetta...

Mi a véleményetek a Rosetta Stone nyelvoktató programról?

Figyelt kérdés
Kb. milyen szintre lehet vele fejlődni? Az angolt kezdtem el, de nagyon sokat tudok már egyébként is angolból
2009. dec. 1. 19:00
1 2
 11/20 anonim válasza:
91%
Nem régen kezdtem el vele az olaszt és mondhatom mindjárt az elején meglepett, hogy teljesen más a "rendszere" mint az általam eddig ismert összes nyelvtanuló programé (legyen az interner or könyv). A "szájbarágós" stílusa arra enged következtetni hogy igen alapos lesz "bevésődés" Mesterien van felépítve lépésről lépésre, a tanulási folyamat úgy van felépítve hogy magadtól jössz rá a szabályokra, sha valami nem világos akkor később biztos hogy "kigyullad a lámpa". Nem válik egyhangúvá mert mire megunná az ember új lecke kezdődik. persze mindenki ismételhet érzése szerint. Egy szó mint száz kiváló, főleg annak aki rühelli a nyelvtani magolást. Ha később szükség lesz rá, akkor utána lehet nézni de már sokkal könnyebb lesz e tanulási folyamat után. Ajánlom mindenkinek.
2013. febr. 28. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem marha jó és pörgős.
2013. febr. 28. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:

...és milyen szintre juttat el ténylegesen?

Mert hiába pörgős, érdekes, ha jó pár hónap után sem vagy még legalább alapfokon sem. Engem ez érdekelne: milyen szintre lehet eljutni vele?

2013. márc. 1. 06:12
 14/20 anonim válasza:
Középfokig, már írták. Ahhoz is ki kell egészíteni egy picit más forrásokból.
2013. márc. 3. 22:44
 15/20 anonim válasza:
100%
Én most kezdtem az elejétől és nagyon tetszik.
2013. márc. 3. 22:44
 16/20 Gandalf80 válasza:

Sziasztok!

A program nagyon jó. Én 1 hónapja kezdtem használni.

Egészítsétek ki ezt a programot a következő két módszerrel, és sikeresebb lesz a tanulásotok!

1. Kreatív angol

2. [link] A kiejtés elsajátítására nagyon jó blog, és innen átirányít a BBC-re is, ahol az összes hang elsajátítását bemutatja: [link]

Ne kezdjünk el helyes hangképzés nélkül tanulni, mert később érthetetlen lehet a beszédünk, és nehéz lesz javítani.

2013. márc. 10. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Gandalf80!

Te milyen gyakran és egyszerre mennyit tanulsz a RS programból?

Most, 1 hónap alatt hol jársz benne?

2013. márc. 10. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nem rég tanulok vele, a régi verziók nekem se tetszettek, de az újak már igen. Főleg a franciát tanulom vele, mint új nyelvet, de az angolt is ismétlésként. Tény, hogy a sok ismétlődés unalmas, de szerintem másképp nem is lehet valóban nyelvet megtanulni.

Off: aktiválást kérdezték bár már régi kérdés, én crackelem aztán simán elindítom, utána fogja kérni a kódot csak tovább lépek rajta és használható a progi.

2015. márc. 3. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a program, 3 hetet tanultam vele aztán 3 hónap leállás, és ismét onnan folytattam ahol befejeztem, alig felejtettem valamit.

Most már 1-2 hete tanulom és a 2.szint közepén járok.

A program azt az érzést kelti, hogy alig tanulok szót, de korántsem van igy. Sok nyelvtani szabályt képekről tanitja meg, ami az angol 3 múltját (még nem tanultam, mesélték) képeken fogja magyarázni, szerintem tök jó.

Hatékonysága legjobb terveim szerint 2 hónapon belül eljutok a középfokig, később csökkentett szavas könyveket fogok olvasni és youtube-n vagy máshol hanganyagokat hallgatni, mellé kiegészitve a Villám angollal.

2015. jún. 17. 09:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyelvtant nem lehet képekről tanulni, itt bizony le kell ülni és be kell vésni a fejbe, mint a szorzótáblát.
2015. júl. 29. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!