Mik a legújabb Társalkodó nyelvvizsga tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Legfőképp az angol, középfokú, 2013-ban vizsgázók beszámolóira lennék kíváncsi.2014. jan. 12. 12:16
1/3 anonim válasza:
Az írásbeli vizsgán az összes feladatot könnyen megoldottam, nagyon tetszettek a szövegek témái.
A levélírásnál 3 téma lehetőség közül kellett egyet megírni, lehetett szótárt használni és bőven elég volt az idő, igazából mind a három téma tetszett, középiskolában ezekre a témákra készülünk, nem volt meglepetés.
Szóbeli vizsgán kedvesek voltak a vizsgáztatók, próbálták a legtöbbet kihozni a tudásomból, volt egy rész ahol leblokkoltam, de segítettek, és utána már nem volt gond.
Ja és sikeres lett a vizsgám :))))
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Jól hangzik.
2014. jan. 14. 09:14
3/3 anonim válasza:
én csak írásbelin voltam ott, mert a műegyetem vizsgahelyére lusta voltam ismét elmenni :D nekem azonnal meg lett itt a közép írásbelim...szerintem könnyű volt az összes behelyettesítős feladat...a 90 perc a levélre meg egyenesen baráti... :D a bme-n tuti nehezebb lett volna, de elismertebb nyelvvizsga is.. tehát többet ér... a szóbelit ott csináltam, volt ám számonkérés rendesen, de az is elsőre sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!