Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németesek! Hogy vannak ezek a...

Boateng2290 kérdése:

Németesek! Hogy vannak ezek a mondatok Perfektül?

Figyelt kérdés
Kaptunk házi feladatot németből (új iskolába vagyok és eddig angolos voltam de most németes lettem) , hogy írjunk 10-15 mondatot a karácsonyunkról. Perfektbe kell megírni pl:Csirkét ettünk vacsorára,vettünk fenyőfát,meg ajándékoztuk egymást,meggyújtottuk az adventi gyertyákat,feldíszítettük a házat,jöttek hozzánk rokonok,karácsonyi filmeket néztünk,elmentünk templomba,társasjátékot játszottunk stb... amit még tudtok nagy segítség lenne köszönöm!

2014. jan. 12. 00:09
1 2
 11/14 SylwerStone ***** válasza:

Köszi :)

Eléggé este volt már akkor :D

2014. jan. 13. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Szívesen, nem probléma. Nekem is oda kell figyelnem sötétedés után. Az én szemüvegem se a legjobb!...:))
2014. jan. 14. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Meggyújtottuk az adventi gyertyákat

Wir haben die Adventskerzen angezündet

Feldíszítettük a fát

Wir haben den Tannenbaum geschmückt-

2017. febr. 17. 22:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Elmentünk a templomba (megnézni a jászolt)

Wir waren in der Kirche (um uns die Krippe anzusehen)

2017. febr. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!