Angolul jól tudó emberek írnátok nekem?
Figyelt kérdés
Angliába készülök,járok magántanárhoz közben tanulok itthon fordítgatok filmekből,zenéből...stb Ezek egyre jobban mennek de szeretnék gyakorolni beszélgetni "virtuálisan" mert ezt nincs mindig alkalmam gyakorolni a magántanárommal. Főleg olyan emberek válaszát/jelentkezését várom akinek lenne kedve virtuálisan angolul csevegni és lenne is türelme hozzá vagy épp aki hozzám hasonlóan gyakorolni szeretne. Nem vagyok egy angoltanár, se nem vérprofi szóval csak is olyanok jelentkezését várom akik tőlem jobban tudnak angolul és esetleg valamilyen szinten fejlesztenének!2014. jan. 8. 11:19
1/3 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagyok? Dolgozni mész ki, vagy tanulni? Hova szeretnél menni pontosan?
3/3 anonim válasza:
beszélgetni "virtuálisan" - skypon akarsz chat-elni, vagy emailben irogatni ezt-azt angolul? Mert ha az utobbi, akkor nekem irhatsz. Eltem Angliaban 3 evet. Mondhatni eleg jo az angolom :)
Ha szoban akarsz beszelgetni, akkor arra nem vagyok vevo, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!