Hol érdemes jó fajta szótárat venni, ahol nem kerül egy kisebb vagyonba?
Mindenképpen Halász Előd szótárját vedd meg, vagy kölcsönözd ki, vagy szerezd be olcsón, mert az a legjobb, én imádom.
Viszont kerüld el a Héra István és társai egyéb tescos szótárakat, mert hibásak a névelők, és ha már az nem jó, bukott a mondat is.
Köszönöm a válaszokat!
A "jó fajta" jelzővel én is a Halász Előd félére céloztam.
Ez az! Az Akadémia Kiadó, volt azt hiszem, amit én is láttam pár hete, hogy olcsóbban adják a sztárokat.
Ehhez nem írják, de ha jól tudom ez is Halász Előd féle: [link]
Vagy tévedek?
Azt sem nagyon találom ennek a kiadónak az oldalán, hogy mennyi a szállítás, vagy személyesen átvehetők-e a könyvek. Na majd ezt kiderítem.
Én az Intersparban vettem angol és francia szótáraimat is (van német nyelvű is). 1500-1600 ft volt darabja.
Könyvesboltban meg majdnem 3000. Én azt ajánlom, ott nézz körül először. Mindig szokott lenni, és nem túl drágán!
Köszi a tippet, bár úgy emlékszem, hogy ott nem Halász elődös van. De azért megnézem! :)
Egyébként a 3700-as, amit belinkeltem, még azt mondom hogy elmegy.
De azért nekem nem mindegy, hogy 2x3700, vagy 2x5500Ft-ot adok ki szótárra. Főleg így karácsony előtt.
Szívből ajánlom a Hessky Regina - Iker Bertalan-féle német szótárt. Rendkívül átlátható, jó.
Én meg vagyok vele elégedve, tavaly vettem angolból is. Szintén jó az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!