Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol érdemes jó fajta szótárat...

Hol érdemes jó fajta szótárat venni, ahol nem kerül egy kisebb vagyonba?

Figyelt kérdés
Német nyelvből kellene, közepes méretű. Van esetleg mostanában valahol akció?
2009. nov. 30. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Antikváriumban.
2009. nov. 30. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaja de lehetőleg az Akadémia Kiadó által gondozott szótárt válassz, mert sok szemét van a piacon.
2009. nov. 30. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen Halász Előd szótárját vedd meg, vagy kölcsönözd ki, vagy szerezd be olcsón, mert az a legjobb, én imádom.

[link]

Viszont kerüld el a Héra István és társai egyéb tescos szótárakat, mert hibásak a névelők, és ha már az nem jó, bukott a mondat is.

2009. nov. 30. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A "jó fajta" jelzővel én is a Halász Előd félére céloztam.

Ez az! Az Akadémia Kiadó, volt azt hiszem, amit én is láttam pár hete, hogy olcsóbban adják a sztárokat.

Ehhez nem írják, de ha jól tudom ez is Halász Előd féle: [link]

Vagy tévedek?

Azt sem nagyon találom ennek a kiadónak az oldalán, hogy mennyi a szállítás, vagy személyesen átvehetők-e a könyvek. Na majd ezt kiderítem.

2009. nov. 30. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg nézz szét vaterán, teszveszen, vagy zsibvásáron.
2009. nov. 30. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én az Intersparban vettem angol és francia szótáraimat is (van német nyelvű is). 1500-1600 ft volt darabja.

Könyvesboltban meg majdnem 3000. Én azt ajánlom, ott nézz körül először. Mindig szokott lenni, és nem túl drágán!

2009. nov. 30. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, bár úgy emlékszem, hogy ott nem Halász elődös van. De azért megnézem! :)

Egyébként a 3700-as, amit belinkeltem, még azt mondom hogy elmegy.

De azért nekem nem mindegy, hogy 2x3700, vagy 2x5500Ft-ot adok ki szótárra. Főleg így karácsony előtt.

2009. nov. 30. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Használtat nem nagyon szeretnék venne, meg az az igazság, hogy nincs is nagyon időm elmászkálni érte a világ végére. Pár nap múlva kellene. Ezért lenne jobb egy bolt, ahová bemegyek és megveszem.
2009. nov. 30. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Szívből ajánlom a Hessky Regina - Iker Bertalan-féle német szótárt. Rendkívül átlátható, jó.

Én meg vagyok vele elégedve, tavaly vettem angolból is. Szintén jó az is.

2009. nov. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!