Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szóbeli nyelvvizsgára hogyan...

Szóbeli nyelvvizsgára hogyan készültetek? Hogy zajlott a szóbelizés?

Figyelt kérdés

Szóbeli nyelvvizsgára hogyan készültetek?

Hogy zajlott a szóbelizés?

Mennyire vették komolyan a vizsgáztatók?

Mennyi ideig tartott?

2014. jan. 3. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Fél év heti 2x angoltanár, előtte a suliban 3 évig tanultam.0rigón voltam, tehát arról tudok nyilatkozni. Időtartama a magnónak kb 15 perc volt. Hozzá kell tennem hogy csúnyán lekéstem, de nagyon kedvesek voltak , mert meghallgathattam a többiek után. :) A beszéd része kb 10 perc. Először adatok egyeztetése aztán húzod a képet és a szituációt. Ezeket elkérik és kicsit beszélned kell magadról. Ezután a képleírás jön , nekem folyton belebeszéltek nem hagyták hogy elakadjak. Szituáció volt a legkönnyebb , ebbe kicsit mondjuk belesültem , de a vizsgáztató mosolygott a nyelvbotlásomon. Nem veszik annyita halálosan komolyan , de ettől ne hidd azt hogy olyan lazák! Jó tanács: mosolyogj sokat és öltözz elegánsan. 16/l :)
2014. jan. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!