Nyelvtanulás? Hol lehetne külföldiekkel angolul chatelni, ismerkedni? 18/L
Fejleszteni szeretném az angol tudásomat, ezért arra gondoltam, hogy mint évekkel ezelőtt, elkezdek újra külföldiekkel chatelni. Tudnátok nekem mondani olyan oldalakat, ahol van hangos chat is? Illetve a sima üzenetes chat oldalakat is megköszönném.
Ti szoktatok hasonló módon gyakorolni? Akinek tapasztalata van benne, mit vett észre, sokat segített az angol fejlesztésében? :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
18/L
Én azt mondanám, hogyha nem native speaker-rel beszélsz, az káros lesz. Beszélgettek egy jót, de az ő nyelvhasználata nem lesz túl jó, valamint a tiéd sem lesz perfekt. Az ötlet szép, meg jó, meg tetszetős, de ezt érdemes figyelembe venni. Esetleg rád ír pár koreai, indiai, afrikai, ilyen olyan emberke, akik úgy átlagban sem közelítik meg a magyar tanulók szintjét, és csak azt szeretnék, hogy tanuljanak tőled.
Viszont sok sikert, én szurkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!