Van rajtam kívül valaki, aki Cambridge-es angol felsőfokú nyelvvizsgára (CAE) készül? Szeretnék Skype-ra beszélgetőpartnert találni.
Elsősorban azok jelentkezését várom, akik konkrétan erre a típusú nyelvvizsgára készülnek, de más C1-es felsőfokos is is nyugodtan írhat.
Ez mind a két félnek nagyon jó gyakorlási lehetőség, és még ingyen is van. Nem kell sehova elmenned. A gyakorlást csinálhatnánk mondjuk előre megbeszélt témák alapján. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj!
Hát, ha van kedved néha beszélhetünk előre megbeszélt témákról. Ha akarod.
Továbbra is várom olyanok jelentkezését, akik CAE-re készülnek.
Már csak azért is szeretnék találni valakit, ugyanis CAE nyelvvizsgán kiválaszthatod a társadat előre.
Szóval, ha netán együtt készülünk, a végén akár el is mehetnénk együtt szóbelizni, így biztos egymással kell vitatkoznunk és nem érhet akkora meglepetés a másik tudását illetően.
Én is Cambridge-re készülök. (CPE - anyanyelvi)
Ha még áll az ajánlat én itt vagyok.
Én augusztusban megyek. CAE szintet közelítem. Nyártól érek rá beszélgetni, ha van kedve valakinek, vizsgaidőszakom után benne vagyok : )
Privátban írjatok! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!