Milyen tankönyv (ek) segítségével tettétek le a felsőfokú angol nyelvvizsgát?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 18:39
1/7 Cristo válasza:
Próbálkozz normál tankönyvekkel, melyre vagy az van ráírva, hogy B2-C1 vagy C1-C2 (de az utóbbi már nagyon erős), vagy Upper-Intermediate illetve Advanced.
Néhány tankönyvpélda:
Solutions
New Headway
New English File
... (most nem is jut eszembe több, ezek a leghasználtabbak)
2/7 Cristo válasza:
Ja, és még valami: ha még csak középszinten tudsz (B2), akkor előbb az Upper-Intermediate-t utána az Advanced-et, mert az nem mindegy.
3/7 anonim válasza:
Először a választós teszteket csináld meg 95-100%-ra.
4/7 anonim válasza:
Nekem a Cutting Edge Advanced használt mert inkább elgondolkodtató feladatokat tartalmaz.
5/7 anonim válasza:
szóbelire abszolút az exam fright killer intermediate, advanced-ot javaslom :))
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2013. dec. 16. 18:05
7/7 anonim válasza:
Középfok után egyáltalán nem használtam tankönyvet. Volt sok külföldi barátom, velük beszélgettem. Sokat olvastam angolul, könyveket, újságokat, mindent ami engem érdekelt. Ha lehetett, a filmeket angolul néztem.
A felsőfok már egy olyan szint, amikor ideje kicsit "elvonatkoztatni" az iskolai rendszerű tananyagtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!