Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen tankönyv (ek) segítségé...

Milyen tankönyv (ek) segítségével tettétek le a felsőfokú angol nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 18:39
 1/7 Cristo ***** válasza:
52%

Próbálkozz normál tankönyvekkel, melyre vagy az van ráírva, hogy B2-C1 vagy C1-C2 (de az utóbbi már nagyon erős), vagy Upper-Intermediate illetve Advanced.

Néhány tankönyvpélda:

Solutions

New Headway

New English File

... (most nem is jut eszembe több, ezek a leghasználtabbak)

2013. dec. 13. 20:44
 2/7 Cristo ***** válasza:
Ja, és még valami: ha még csak középszinten tudsz (B2), akkor előbb az Upper-Intermediate-t utána az Advanced-et, mert az nem mindegy.
2013. dec. 13. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Először a választós teszteket csináld meg 95-100%-ra.
2013. dec. 13. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Cutting Edge Advanced használt mert inkább elgondolkodtató feladatokat tartalmaz.
2013. dec. 13. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
szóbelire abszolút az exam fright killer intermediate, advanced-ot javaslom :))
2013. dec. 14. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2013. dec. 16. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Középfok után egyáltalán nem használtam tankönyvet. Volt sok külföldi barátom, velük beszélgettem. Sokat olvastam angolul, könyveket, újságokat, mindent ami engem érdekelt. Ha lehetett, a filmeket angolul néztem.

A felsőfok már egy olyan szint, amikor ideje kicsit "elvonatkoztatni" az iskolai rendszerű tananyagtól.

2013. dec. 17. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!