Nyelvvizsga felülvizsgálati kérelem?!
Figyelt kérdés
Dexam típusú írásbeli nyelvvizsgán voltam, aminek az eredménye az lett, hogy mindkét vizsgarészben elértem a minimum teljesítendő 40 %-ot, ám így is hiányzik 1 pont a sikeres vizsgához. A levél 70 %-os lett és fontolgatom a felülvizsgálati kérelmet, szerintetek van alapja, és ha igen mennyi esélyt láttok rá ,hogy jóváhagyják ?2013. nov. 25. 14:44
11/11 Toledo75 válasza:
Tudom már régi a kérdés de hátha segítek valakinek. Idén vizsgáztam ,angol középfok az Origónál,egy pont hiányzott az írásbelin,kértem újraértékelést és megadták az egy pontot. Sajnos akinek 2 pont hiányzott már elutasították. Azért egy próbát mindig megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!