Nyáron szeretnék kimenni németnyelvű országba, milyen köynvből készülhetnék fel az intejúra?
Sajnos 1 éve nem használom a nyelvet,így sokat felejtettem. Eddig is csak egy középfokú nyelvvizsgával rendelkezek.
Leginkább szobalány-pincérnő-konykai munkakörbe jeelntkeznék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Picérkedéshez tudok egyet javasolni:
Rudolf Radenhausen- Seien Sie unser Gast
Nekem az angol nyelvű változata van meg, középiskolában felénk ezekből tanulnak a pincér képzésen lévők.
Szobalánynak pedig pl. itt nyelviskolákban is indítanak spéci tanfolyamokat, kifejezetten ebben a munkakörbe dolgozni szándékozóknak (Zala megye). Érdemes érdeklődni nyelviskolákban is.
Sok sikert!
Látom te magára az interjúra készülnél. Bocsánat.
Ez esetben is vannak nyelviskolákban kifejezetten állásinterjúra felkészítő tanfolyamok, de egy német különtanárral (a beszélgetés gyakorlása miatt is!) szerintem sikeresen feltudsz készülni nyárig a szokásos állásinterjús kérdésekből, plusz egy ütős önéletrajzot is segíthet összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!