Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen könyveket ajánlotok...

Milyen könyveket ajánlotok nyelvvizsga felkészüléshez?

Figyelt kérdés
Javarészt egyedül szeretnék felkészülni az angol középre, valamint az érettségire is. Valamint hol van olyan teszt, ahol megnézhetem, milyen szinten van most a tudásom, és hogy mit kellene fejlesztenem, illetve hogy melyik nyelvvizsgatípust válasszam?

2013. nov. 24. 12:51
 1/3 anonim válasza:
100%

Színes kérdések és válaszok angol nyelvből B2 CD melléklettel :) én a C1 es változatot használtam a felsőfokúra készüléskor és szerintem nagyon jó.

[link]

Itt elolvashatod a különböző nyelvvizsgák leírását.

Az angol-mindenkinek.com oldalon találsz elég sok feladatot vizsga típusok szerint, azokat nézd meg. Azokból ha csinálsz majd meglátod, hogy mennyire mennek.

2013. nov. 24. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1000 kérdés 1000 válaszról jókat hallottam.
2013. nov. 26. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Farkas Árpádné: Task mix in english :)
2013. nov. 27. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!