Tudtok ajánlani jó angolkönyveket?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék kérni valamilyen angolkönyvet, amiből tanulhatok, fejleszthetem a szókincsemet. Most, ősszel csináltam meg a középfokú nyelvvizsgát, tavasszal szeretnék érettségizni, majd rá egy évre emelt érettségizni. Szóval valami közép- vagy emeltszintű könyv kéne. Javaslat?2013. nov. 23. 16:43
1/6 anonim válasza:
Az Oxford konyvek nagyon jok, a dragabb kategoria, de karira belefer. Kicsit gyengebb, kb egy eros kozepfokot kepviselo tk a Matura A2-B1, ez szokincs fejlesztesehez kivalo, sok szoszedettel. Valamint erdemes venni 1000 kerdes 1000 valaszt, van belole millio fajta, kulonbozo szintekhez.
2/6 anonim válasza:
Hja, es az emelt angol nehezebb, mint a felsofoku nyelvvizsga, tehat inkabb az utobbit ajanlom. Tapasztalat.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az Oxford Angol Nyelvtan (piros könyv) megvan, abból is készültem a vizsgára. A többire rákeresek :) Főleg a szókincsem a gyenge..
2013. nov. 23. 16:55
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont egyetemre több pontot kapok, ha már megvan az emelt érettségi 40%-a.
2013. nov. 23. 16:56
5/6 anonim válasza:
Menj be könyvesboltba és nézz körül
6/6 anonim válasza:
A tobb pont egy dolog, de igazabol te erzed, mennyire megy jol. En megcsinaltam 98%-ra a kozepszintu erettsegit, majd gondoltam emeltezek, hat..az nem embernek valo, pedig remek nyelverzekem van. Aztan mondtak masok, hogy a felsofoku nyelvvizsga konnyebb valamicskevel. Meg egyebkent ha akarsz majd BA utan mesterre menni, oda jo, ha van felsofokud.
De sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!