Szerintetek velem van a baj? Szerintetek képes vagyok megtanulni angolul?
Figyelt kérdés
10 tanéven keresztül tanultam angol nyelvet és azt kell hogy mondjam nem tudok beszélni angolul. Lehet velem van a baj, de ennyi időnek azért csak elégnek kellett volna lennie ahhoz hogy valaki alap szinten tudjon megszólalni, nem? Sőt felső fokon is simán tudni kellene már szerintem. Soha nem szerettem a nyelvet tanulni. A tanárokat sem kedveltem akik tanították. Biztos velem van a baj. Van egy ikertestvérem és ő otthon van már benne. De nekem valamiért nem megy. Nincs érzékem hozzá. Szeretnék továbbtanulni, de így hogy kell nyelvvizsga szinte rettegek az egésztől...2013. nov. 19. 21:27
1/6 anonim válasza:
Megnyugtataskepp: Szinten 10 evig tanitottak nekem angolt, de semmit se tudtam. (hozzateszem, ez ido alatt 8! tanarom volt, egyik jobb, mint a masik...) Ezutan kimentem Angliaba, ahol 8 honapot toltottem, es meg mindig nem beszelek, kozepfokon se. Nyelviskolaba is jartam kint, a megertesem javult, de a nyelvvizgat nem tudnam letenni. Jah, es egy ev mulva diplomazok... Ha te igy elvagy keseredve, mit szoljak en??
2/6 anonim válasza:
Lógj angol nyelvű neten, nézz filmeket, olvass. A kishúgom 14 évesen tett le felsőfokú Cambridge nyelvizsgát, mert sokat lógott neten... és én is hasonlóképpen tanultam meg annyira, hogy munkanyelvként tudjam használni.
3/6 anonim válasza:
Úgy általánosságban van baj a magyar nyelvoktatással. Tényleg nézzél sok filmet, neten is találhatsz anyagokat, tanulást segítő honlapokat.
4/6 anonim válasza:
nem feltétlenül veled van a baj :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 20. 18:47
6/6 anonim válasza:
Ha eddig nem ment akkor nem tudom hogy érdemes-e még tovább foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!