Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 10. -es lányt fogok korepetáln...

10. -es lányt fogok korepetálni angolból. Valami javaslat, hogy mit kéne csinálni?

Figyelt kérdés
nyelvtant és kiejtést kéne leginkább

2013. nov. 14. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki nyelvleckét, ha érted mire gondolok ;)
2013. nov. 14. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha ennyit tudsz a dologról, akkor semmit. A legkevesebb kárt talán azzal teszed, ha az első válaszoló javaslatát követed.
2013. nov. 14. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyakorold vele azt az anyagot (nyelvtant), amit órán vesznek
2013. nov. 14. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Megnézed a tankönyvét, amiből az iskolában tanulnak

és az egyes leckék nyelvtani anyagát gyakorlod vele

(meg elmagyarázod neki, főleg, amit nem ért)

2013. nov. 14. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Az elsőhöz, kimaradt információ: lány vagyok!
2013. nov. 15. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ köszönöm, és nem az a bajom, hogy nincs ötletem, csak most csinálok ilyet először, és reméltem kapok valami hasznos tanácsot.
2013. nov. 15. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én matekból vagyok jelenleg ugyanígy. Nemtudom nálad hogy alakult végülis, de az én taktikám az, hogy megkérem az anyukát még az első óra előtt, hogy hozza el nekem a kislány matek könyvét, hagy nézzem meg (lehet meg is van ugyanaz) és készülök előre minden óra előtt, annak függvényében, hogy hol tartanak az anyaggal. Persze 12 éves a kislány, így csak anyukával kommunikálok, nagyon sok fog azon múlni, hogy mennyire van lemaradva az anyaggal, ettől kicsit félek is, hiszen alap nélkül nem lehet falakat építeni... És ha sok idő elmegy az alapokkal, akkor a jegyeiben nem fog túlsok javulás látszódni, mert az új anyagokkal nem haladunk. Meglátjuk. Azért érdekelne, hogy nálad hogy alakult a tanítvánnyal a helyzet!? :)
2014. jan. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!