Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol állásinterjúm lesz,...

Angol állásinterjúm lesz, milyen kérdésekre számíthatok?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy munkára, elvárás az angol nyelv legalább középszitű ismerete, fel fogják mérni az interjún. Van belőle nyelvvizsgám, tudom is azon a szinten, de lövésem sincs hogyan fogják "felmérni" a tudásom. Miket kérdezhetnek egy állásinterjún, szeretnék jól felkészülni (még sosem voltam).

Köszönöm!

2013. nov. 10. 18:19
 1/3 Vree ***** válasza:

Voltál viszont nyelvvizsgán...Körülbelül ugyanaz. :)

Tudj folyamatosan beszélni (ne kezdd el félúton hogy "jaj, hogy is van" hanem mondd máshogy, ha tudod.

Írott teszttel soha nem találkoztam még interjún, csak beszélgetéssel. Ugyanazokat kérdezik valószínűleg mint az interjún általában is. (Mióta beszéled a nyelvet/miért akarsz a céghez jönni/vállalnál e külföldi megbízatást/mennyi fizut szeretnél stb.)

Én csak átfutnám az álláskereséssel kapcsolatos szavakat angolul (wage, CV, employer, co-worker, long-term goals, employee benefits, stb.), illetve ha a cég tevékenységi körébe eső kifejezéseket. Kb. ennyi. (És nem stresszelnék. :) )

2013. nov. 11. 14:55
 2/3 Esztisegítség válasza:

Szia!

Nem hinném hogy mindenki a nyelvtanodat fogja ezerrel figyelni. Leginkább az a fontos, hogy minél folyékonyabban, magabiztosabban beszélj. Én is épp középfokúra készülök és a csoporttársam nem rég vett részt egy ilyen interjún. A tanárunk összeszedett pár hasznos kérdést, ezekből tudok továbbítani.

-Biztosan téma lesz a családi állapotod.

-Talán iskolák, származási hely

-Előző munkahelyek

-Miért akarsz ott dolgozni

-Milyen állat lennél(ez egy pszichológiailag fontos kérdés ami sok mindent elárul a személyiségedről)

-mit tudsz a cégről

-Milyen fizetést vársz

-Mennyire vagy rugalmas a beosztással kapcsolatban

-Okoz e problémát a túlóra

Ennyi jutott most eszembe.

Sok sikert;)

2013. nov. 11. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igyekszem felkészülni az interjúra a mellékelt kérdések segítségével.

Igen, nyelvvizsgáztam, bár ott inkább csak a családról kérdeztek és a jövőbeni terveimről, mivel még iskolás voltam. A szituációs feladatban egy borkóstolóval egybekötött hosszúhétvégés utazást kellett ajánlanom a vizsgapartnernek, lehetőleg valamelyik borvidékre. Illetve volt még képleírás, a képen a Balatont ábrázolták, arról kellett beszélnem - nyaralás, szálláslehetőségek a Balaton parton.

2013. nov. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!