Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a német...

Mi a véleményetek a német nyelvről és a tanulásáról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
csúnya, nehéz, de hasznos.
2009. nov. 15. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nem csúnya, mert már kiskorom óta tanulom. Megszoktam :) Nehéznek nehéz, mert mindent ragoznak, de ha ezt megtanulod és tudod alkalmazni, akkor már nincs gond vele. Hasznos, és sok helyen beszélik. Ha megtanulod, könnyebben fog menni az angol, de fordítva ne próbáld meg
2009. nov. 15. 17:09
 3/4 anonim válasza:
0%

A LEGFONTOSABB AZ ANGOL NYELV TUDÁSA! LEHET , H. PRIMITÍV, DE MINEDKI EZT BESZÉLI. ÉS ÁLTALÁBAN A NÉMET ANYANYELVŰEK MAGAS SZINTEN BEZSÉLIK AZ ANGOLT.CSAK HOOBY-NAK MEGY EL A NÉMET NYELV TANULÁS. NEM OSK HASZNA VAN, MONDJUK ÉN AZT SZERETEM BENNE, H. TÖKRE MEGDOLGOZTATJA AZ AGYAT.

A MAI VILÁGBAN SZERITNEM MÉG A LEGCÉLSZERŰBB KÍNAIT +TANULNI...

2009. nov. 18. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem meg hülye vagy kedves előző, mert a német igenis nagyon hasznos!

és nem igaz, amit sokan hisznek, hogy a németek olyan jól beszélnek angolul, mert sokan inkább latin nyelveket tanulnak! (tapasztalat)

szóval szerintem nagyon megéri németül tanulni, Európa legnagyobb gazdasága Németország.:)

2010. márc. 21. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!