Az ecl nyelvvizsgát elfogadják továbbtanuláshoz pontként?
Ez hülyeség! Ami Magyarországon akkreditált, azt elfogadják, pluszpontot kapsz érte, és ha a diplomához középfokú nyelvvizsgát kérnek, elfogadják ott is, munkahelyen is megfelel...
Az ECL az egyik legjobb. A pécsi egyetem vizsgája, persze külföldön nem olyan ismert, mint mondjuk a Goethe, ÖSD vagy TELC, de semmi hátrányod nem származik belőle, ha ilyet szerzel..
Szóval, teljesen hülyeséget mondtak.. Az tény, hogy a Debreceni egyetemen nem fogadták el egy darabig a TELC nyelvvizsgát, mivel a színvonala drasztikusan csökkent, szinte mindenkit átengedtek, de azóta biztos változott a helyzet. Az ECL-ről ilyet nem hallottam. Jó nyelvvizsga, mert azt méri, ismered-e a nyelvet, tudsz-e az adott nyelven kommunikálni és nem azt, hogy mennyire ismered a nyelvtant és a kivételeket (Origó)... :) kell hozzá szókincs, de nem akkora, mint a TELC-nél, szerintem teljesen jó választás lenne. Nyugodtan tedd le.
www.nyak.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!