Könyv párkapcsolati kifejezésekről, Angolul, mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Egy bannert láttam régebben egy könyvről, ami párkapcsolati kifejezéseket mutat be, tipikusan olyan pároknak, ahol a kommunikáció angolul folyik.
(Az Áj-láv-jú -nál egy kicsit komplikáltabbakra lennék kíváncsi ;) )
A könyvnek magyar szerzője volt, de a címére sajnos nem emlékszem. Nem tudja valaki mi lehet ez a könyv?
2013. okt. 27. 21:40
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, esetleg a harmadik lehet érdekes számomra, a többi inkább párkapcsolati tanácsadás angolul. Nekem inkább nyelvkönyv-szerű valami kellene, ami kifejezéseket magyaráz el, szófordulatokat, ilyesmi.
2013. okt. 27. 22:03
3/4 anonim válasza:
Vannak benne nagyon jó szófordulatok. A szövege se nahéz.
4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam amit kerestem: Czifra Éva: I love you. Remélem nem túl alap, nem találtam róla véleményt. De a Communication Miracles-t is el fogom olvasni, érdekesnek tűnik.
2013. okt. 29. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!