Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol dolgozat? (Ideal School)

Angol dolgozat? (Ideal School)

Figyelt kérdés

Valaki írna nekem egy szöveget erről: Ideal School

Aminek benne kell lennie:

-lessons and lesson times

-breaks

-canteen and other facilities

-after-school activities

Inkább nyelvtanilag nézik hogy jó-e a hossza mind1 csak legyen benne minden pontról valami.

Ha valaki megcsinálná előre is kösz.

2013. okt. 23. 21:32
 1/4 anonim válasza:

according to my personal opinion: The Ideal school can not be exist.

Because it would be wrong some way.

What i would like is that, the lessons would have shortened.

But the other side it would be harder to unsterstand the topics if the lessons are shortened.

What i also wants is that there were no more tests, but if we dont have to make the exams, we wouldnt learn anything.

But there are some thing what are possible for every school on the planet earth.

For example, the activities,

If the students could do whatever they like, that would be awsome.

For example, i would like to learn tae Kwon Do,

But there is no possibilities for me in my country.

2013. okt. 23. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én nem teljesen erre gondoltam azt nem kell megírni benne hogy miért nem lehet az.

Egy teljesen álomvilágban lévő iskolát kell leírni röviden.

Én leírhatom magyarul nekem úgy is jó ha lefordítja valaki:

Ideális iskola:

Nekünk nem kell iskolába mennünk korán. 11:00-ra megyünk.

Nem kell egyenruhát viselnünk. Minden nap 3 óránk van, és 2 kor végzünk. Az órák 30 percesek, és a szünetek is 30 percesek. Az órák angol, informatika, torna. De nem lehet az iskolába ebédelni és semmi más dolog nincs ott.

(Nem vagyok valami jó fogalmazásból, ezt is átírhatjátok kicsit.)

2013. okt. 23. 21:58
 3/4 anonim válasza:
megbuksz a ge**be hiába erölködsz
2013. okt. 23. 23:36
 4/4 anonim válasza:

We do not have to go to school rather early, we just have to arrive at 11 am. We can wear what we want. One usually day we have only 3 lessons so we are in the school until 2 pm. Every break is 30 minutes long, and the lessons are long as the breaks. The students have only 3 lessons: informatik, physical education and English. Eating in the lessons is not allowed. After the school there are some extra lessons for every one who is interested in any subject. In the canteen good food is sold. The gym is modern like the classrooms. The students and the theachers are very kind with every one.

Remélem jó lesz :) (középszintű angolos)

2013. okt. 24. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!