Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lesz ez angolul? Le...

Hogy lesz ez angolul? Le forditana nekem ezt valaki?

Figyelt kérdés
''Néha egy szó segítene, de nem kapom meg. Vagy azért, mert nem figyelnek rám, vagy azért, mert nem is sejtik, hogy hiányzik nekem, vagy azért, mert nem tudják, mi az a szó, ami feloldja a bajomat.''

2013. okt. 16. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok túl jó angolos, de azért megpróbálom:

Sometimes one word would help me, but I don't get it. Because they don't pay attention to me, or because they have no idea that it miss me, or because they don't know what is the word that dissolve my trouble(s).

2013. okt. 16. 23:25
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
One word could help me at times but I don't have it. Either because they don't pay attention or since they have no idea I miss them a lot; or they don't know this word that could dispel my ailes.
2013. okt. 17. 12:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Na most akk melyik a helyes? :D

Koszonom a valaszokat!

2013. okt. 17. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Sometimes, one word would help me, but I don't get it. (esetleg: I'm not getting it) (Either) because they don't pay attention to me, or because they have no idea that I miss it/that, or because they don't know what the word that dissolves my trouble(s) is.

Indoklást is kérsz? :)

2013. okt. 21. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:

One word could help me at times but I don't have it.

Ez is tetszik.... :)

2013. okt. 21. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Once in a while, a single word could comfort me, and yet, I don't receive it. For they're simply not listening up, or they don't even suspect how I crave for it, or else, they just don't know this word that could disperse my pains.
2013. okt. 22. 13:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt!
2013. okt. 22. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:

#6 Hú de nagyon irodalmi :)

A klasszikus műveltség meglátszik :)

2013. okt. 22. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm Zolly. Igyekszik az ember.
2013. okt. 23. 15:12
 10/12 anonim válasza:

Sometimes only one word could help me, but i don't get it.

Either because they don't pay attention on me or because they haven't got a clue, that I miss it/him/her, or because they don't know the word, that could resolve my trouble/problem.

én így fordítanám remélem jó:) és remélem hogy segíthettem :)

2013. okt. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!