Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tundek hamar megtanulni...

Hogyan tundek hamar megtanulni nemetül? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy nem irok ekezetet, csak informatika oran vagyok, es mivel semmit nem tudok meg nemetul, ezert azt csinalhatok, amit csak szeretnek.. Hetfon jöttem eloszor suliba, mar tudok par szot, de összerakni, es mondatokat csinalni meg nem.. Mit ajanlotok? Tudom, igy könnyebb lesz, hogy rakenyszerülök a nyelvtanulasra mert maskent tuti nem fogok semmit sem megerteni, de ha nem fejlodok egy honap alatt, akkor jovore is ujrajarom a hetediket.. es mar nyolcadikosnak kene lennem..( ne ertsetek felre, nem buktam meg, csak keson szulettem, meg visszafogtak oviba) Valaszokat varom, es SÜRGOS LENNE!!!!

2013. okt. 4. 12:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!