Mon chéri. Ezt fiú lánynak mondhatja, vagy olyankor mindig ma chérie van? Értem, hogy a szó neme miatt, de a ma chérie olyan "szokatlanul" hangzik nekem valamiért.
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 03:30
1/5 anonim válasza:
Fiú a lánynak ma chérie-t mond, lány a fiúnak mon chérit. Szerintem csak azért furcsa, mert a ,,monserit" többször lehet hallani innen-onnan, és ez ivódott beléd.
2/5 anonim válasza:
Jó, és mit jelent? Nem tudhat mindenki franciául.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, többször hallani, én eddig csak azt hallottam és most, hogy elkezdtem franciául tanulni, eléggé meglepődtem :P
A kérdésem nyilván azoknak szólt, akik tudnak franciául :D Azt jelenti, hogy kedvesem.
2013. okt. 3. 12:55
4/5 anonim válasza:
Jó, hát az nem volt kérdés, hogy mit jelent. Gondoltam azoknak szól, akik értik. Egyébként ajánlom a translate.google.com-ot. Első voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
"Gondoltam azoknak szól, akik értik."
Jól gondoltad, a másodiknak írtam a második bekezdést :)
Köszi a válaszokat!
2013. okt. 4. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!