Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 7 hónap alatt angol középfokú...

7 hónap alatt angol középfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
középsuliban tanultam angolt emelten, de az emelt érettségim 80%-os lett, így nem lett meg a nyelvvizsga:( viszont németet egyedül tanultam, és abból sikerült az emelt. És most ráérek és arra lennék kíváncsi, hogy 7 hónap alatt sikerülhet-e egy angol középfokú nyelvvizsga. Csak angolt kellene tanulnom.

2013. szept. 27. 15:13
 1/6 anonim válasza:

Szerintem jók az esélyeid, hisz nyelvvérzèked a német alapjân biztos hogy van valamennyi, angolból vannak jó alapjaid, és rá is érsz!

Sok sikert!

2013. szept. 27. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
80%-os emelt angol érettségi..az egyben nyelvvizsga is, hisz ha 60%-nál jobbra sikerül akkor azt elfogadják középfokú nyelvvizsgának, minek mennél még angolból nyelvvizsgázni?
2013. szept. 27. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsiiiii, elírtam, 80 pontos lett, 54%:(
2013. szept. 28. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Na most akkor megvan angolból az emelted vagy nem?

De a kf. ny.vizsgát biztos le tudnád tenni

2013. szept. 28. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha vannak jó könyveid amikből fel lehet készülni,vagy jársz magántancsihoz is, anyi idő alatt fel tudsz készülni
2013. szept. 28. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem lett meg az angol, hát most mondom magyarul, hogy 53% lett:) én németből úgy készültem fel, hogy sohasem jártam tanárhoz... angolból jártam emeltre, mégsem lett meg, úgyhogy nem hiszek a nyelvtanárokban
2013. szept. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!