3/9 anonim válasza:
Hm.. ha csak szeretnél egy x-edik nyelvet elkezdeni és nem vagy specifikusan sem Lengyelország, sem Finnország fan, akkor én a finnt mondanám.
6/9 anonim válasza:
szerintem Lengyelül. Nagyobb ország többen lakják és "Lengyel, Magyar barát... " :) viszont a lengyel nyelv szláv a finn uráli nyelvcsaládba tartozik, mint a magyar így lehet valamivel könnyebb lenne a finn.
7/9 anonim válasza:
én éltem finnországba és olyan az a nyelv mintha ugatnának borzalom ronda:D
8/9 anonim válasza:
Én mindkettőt tanulom
Lengyelül több mint 40 millió ember beszél
finül meg nem több moint 10.
Ha megtanulsz lengyelül már értesz más szláv nyelvekből is
9/9 anonim válasza:
A finn nyelv szerintem nagyon nem szép, bár izlések és pofonok. A lengyel nyelvet azért választanám a helyedben ,mert ha megtanulsz egy szláv nyelvet, akkor a többi könyebb lesz. A lengyel magyar két jó barátságról se feletkezzünk meg, szeretik a magyarokat, nyílt , jófej emberek. Finnországban élni elég drága + minden finn beszél angolul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!