Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi az Euroexam pontos menete...

Mi az Euroexam pontos menete B2-nél?

Figyelt kérdés
Aki már volt angol euroexam b2 nyelvvizsgán, leírná a tapasztalatait? Mennyire nehéz? A szóbeli hogyan zajlik? Esetleg ha van valaki aki a Galambos-Lindfild iskolában vizsgázott debrecenben, leírhatná a tapasztalatát. Előre is köszönöm!
2013. szept. 12. 17:05
 1/1 anonim válasza:

Mennyire nehéz? Erre nem tudok válaszolni. Aki tud, az biztos átmegy, aki nem annak kisebb az esélye.

Az írásbelim elsőre meglett, de a szóbelim csak harmadszorra.

A listening nekem nehéz volt. Az oldalukun elég sok gyakorló feladat elérhető hozzá és ezeken kívül a korábbi emelt szintű érettségi hanganyagokkal gyakoroltam (neten fenn van).

Az speaking résznél szerintem elég szubjektíven pontoznak, bár ez máshol is így lehet. Azzal együtt, hogy kétszer meghúztak nem éreztem elérhetetlenül nehéznek, nem bántam meg, hogy az euroexamot választottam.

2013. szept. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!