Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítaná nekem valaki angolra?

Lefordítaná nekem valaki angolra?

Figyelt kérdés
én nevem Andi és 14 éves vagyok. Magyarországon élek, a fővárosban Budapesten. Nagyon szép hely, szép sok emberrel. Nincsen testvérem, de 13 első unokatestvérem van. A szabadidőmben én tévézek, vagy elmegyek a tesómmal, vagy a barátnőmmel sétálni vagy moziba, vagy vásárolni. Nem szeretem a rock zenét, a kedvenc bandám: nincs! :)A kedvenc énekesnőm Beyonce és az énekesem Ne-Yo. Szeretem a filmeket, főleg a drámákat amin lehet sírni. Kedvenc filmem a Heat és kedvenc színészem Andy Garcia. Az én iskolám nagy, 18 osztálytársam van és a 8.b járunk. Van büfé és mindig onnan reggelizem. És ha nagy leszek felnőtt leszek, vagy valami vendéglói.
2009. nov. 3. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

i my name I am Andi and 14 year one. I live in Hungary, in the capital in Budapest. A lot are very beautiful place, beautiful one with a man. I do not have a sibling, but 13 of my first cousins yes. I watch television in my spare time, or I go away with my brother, you are with my girlfriend to walk or into a cinema, or to shop.

I do not like it the rock music, my favourite gang: no! My favourite singer Beyonce and my singer no -Yo. I like the films, mainly the dramas on what it is possible to cry. My favourite film Heat and my favourite actor Andy Garcia. My school big, I have 18 classmates and the 8.b we walk. There is a buffet and until all of them from there I have breakfast. And if I will be big I will be adult, you are something hosting.

(nem vagyok benne biztos, hogy jó, de remélem)

2009. nov. 3. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:

My name is Andi and I'm 14 years old. I live in Hungary, in the capital city, Budapest, It is a beautiful place with lots of people. I have no sister, but I have 13 cousins. In my freetime I like to watch TV, go for a walk, or to the cinema with a friend and I also like shopping.

ez csak az eleje :D lusta vok

2009. nov. 3. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
nemazért de ha nincs tesód hogy mész vele moziba???
2009. nov. 3. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:
édes tesó-.-
2009. nov. 3. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

My name is Andi and I'm 14 years old. I live in Hungary, in the capital: Budapest. I don't have any siblings, but I have 13 cousins. In my freetime I like to watch TV, go for a walk, or go to a cinema with my brother/sister/friend and I also like shopping. I don't like rock music, I don't have any favourite band! :) My favorite singers are Beyonce & Ne-Yo. I like films, mainly dramas, which ones make me cry. My favourite film is Heat and my favourite actor is Andy Garcia. My school is big, I have 18 classmates, and I'm in grade 8(/b). In the school there is a buffet and every morning I have breakfast from there. If I will be adult I want to work in the hospitality.

mellesleg:

első válaszolóé marhaság

tényleg ha nincs tesód hogy mész vele moziba?

a "brother/sister/friend" rész = fiútesó/lánytesó/barátnő

a végére gondolom azt akartad írni hogy felnőttként a vendéglátásban szeretnél dolgozni mert én azt fordítottam

szívesen

2009. nov. 3. 20:22
 6/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!!!!

és nincs édes testvérem, csak 13 első unokatestvérem

2009. nov. 3. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek írtátok emg neki a házit, ezért rossz ez az egész, itt felteszi asok ember a kérdést, ami házifeladat GYAKORLÁSRA, ti meg emgoldjátok. Dolgozatban is felteszed majd a kérdést?????
2009. nov. 3. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első válaszolót megkérem, hogy a jövőben ne válaszoljon angol kérdésekre, mert a "nyelvtudása" valami botrányos, köze sincs az angol nyelvhez!
2009. nov. 4. 08:21
 9/9 A kérdező kommentje:
ez nem házi volt megsúgom..
2009. nov. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!