Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origó középfokú angol írásbeli...

Origó középfokú angol írásbelin mennyire pontoznak szigorúan az angolról-magyarra fordításnál?

Figyelt kérdés
Maximum hány pontot vonhatnak le,és milyen hibáékért mennyit szoktak levonni? (egy-egy szó félrefordításáért,vagy komolyabbakért pl.)A válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. szept. 11. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Igen, de én mondjuk felsőfokún voltam, biztos van különbség.

Szerintem nem érdemes addig elmenni vizsgázni amíg számolgatni kell, hogy meglegyenek a pontjaid.

2013. szept. 11. 20:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem,nem arról van szó,hogy számolgatni kéne őket.Az 50 kérdésesből mindig 40 pont körülit írok (már jópár feladatlapot megcsináltam), a levélbe alig,vagy abszolút nincs hibám, a szóbeli és a magnó megy,a szövegértés pedig szintén mindig jól sikerül :) Csak ettől tartottam egy picit,mert ezt nem gyakoroltam szinte egyáltalán és nem voltam teljesen képbe a pontlevonásokkal :D
2013. szept. 11. 20:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem kérdezőt mi az a 10 amit elrontasz a teszten? Talán azon is könnyen tudunk javítani.
2013. szept. 12. 08:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Persze,nem titok ez :D legtöbbször az ilyen függőbeszédes kérdéseknél szoktam 1-1-et rontani,néha az előszavakból tévesztek egyet, igeidőt szinte sose tévesztek, de úgy nagy általánosságba ebből szokott összejönni a 10 pont :) de ma pl csak 8 hibám volt a teszten (: A fordításba meg volt már olyan,hogy 1 szó volt csak kissé helytelen, de a múltkor volt benne 3 hiba ( 2 szó kissé bénácska lett, és egy mondat elején rosszul fordítottam egy kis részt,de a mondat vége jó lett és a fordítás többi része is oké :D Ezért nem tudtam,hogy emiatt kb hány pontot veszítenék :) )
2013. szept. 12. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Mit értesz előszavakon?
2013. szept. 13. 07:31
 16/20 A kérdező kommentje:
on,in,at, stb :D holnap megyek amúgy vizsgázni,majd meglátjuk mi lesz :D
2013. szept. 13. 20:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg majdnem mindenki a fordításon bukik meg.
2013. szept. 26. 07:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Már túlvagyok a vizsgán, szept. 14.-én voltam,most várom az eredményt :)
2013. szept. 26. 20:31
 19/20 A kérdező kommentje:
Ma jött meg az értesítés,sikeresen átmentem :)
2013. szept. 27. 19:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Így utólagos olvasoként gratulálok neked! :)
2020. febr. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!