Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az 1000 kérdés 1000 válasz...

Az 1000 kérdés 1000 válasz könyvet lehet online megnézni, vagy csak megvenni lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jövőre leszek gimis, haladó angol szakra mennék. Azt mondták sokat segítene az a könyv.. Lehet online nézegetni, vagy van egyéb variáció, hogy ne kelljen megvenni?:D

Előre is köszönöm :)

2013. szept. 10. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van online formában is, bár én nem nyitottam meg, de nézegesd át.

2013. szept. 10. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg nézd meg, megvan-e a helyi könyvtárban, vagy ha nekik nincs meg, kérdezz rá, hogy van-e lehetőség arra, hogy másik könyvtártól megkérjék neked úgynevezett könyvtárközi kölcsönzéssel.

Mondjuk - bár könyvtáros vagyok - én is sokszor nézegetem az online verziókat, ha van elérhető az adott könyvből, de a papíralapú beszerzése is egy lehetőség. ;)

2013. szept. 11. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Rendben, könyvtárban megnézem majd!:)

Köszi a segítséget, jöhet még válasz :)

2013. szept. 12. 16:20
 4/5 anonim válasza:
1000 kérdés 1000 válasz ennyire népszerű már? :D
2014. febr. 23. 11:22
 5/5 anonim válasza:
2014. ápr. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!