A német nyelvet társalgási szinten mennyi idő alatt lehet megtanulni? Ebben az esetben:
Figyelt kérdés
Sziasztok! Férjem nagybátyja és annak felesége (tehát 50+ évesek) elhatározták, hogy meglépik a 'nem' lehetetlent, mivel vannak kint rokonok, és lenne munkájuk is. Igaz, eléggé elölről kezdenének mindent, mindenféle munkát elvállalnak, ma mennek az első német órájukra... Mennyi idő alatt lehet megtanulni az ő korukban legalább egy nagyjáboli társalgási szintet? A rokonokhoz eleve már némi tudással akarnak kimenni, ezért kérdezem.2013. szept. 10. 11:53
1/10 anonim válasza:
4-5 hónap, ha napi szinten 4 órát foglalkozik vele az ember.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerintem ez részükről így nem fog menni
:) én angolos vagyok, de szerintem az fényévekkel könnyebb, mint a német, ilyen idős korban pedig lehet, eltartana egy évig is. :(
2013. szept. 10. 12:09
3/10 anonim válasza:
Minimum egy év,hogy beszélni is tudják B1 nagyon max B2 szinten,ráadásúl magántanár segítségével...Igen
4/10 anonim válasza:
hát igen. nem könnyű feladat, főleg, ha előtte soha nem tanultak nyelvet.
a német nyelvtan olykor eléggé csavaros.
5/10 anonim válasza:
aki érettségi vizsgát tesz nyelvből,mint tárgy vagy egy államilag elismert nyelvvizsgát középszinten ami C1,szint,olyakor az is édeskevés a kinti élethez....szerintem nem sok értelme van,tényleg
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 10. 13:19
7/10 anonim válasza:
50 évesen már keménydilyó, ha most kezdők....
8/10 anonim válasza:
Ha kint élnek, és alig beszélnek magyarul, akkor fél év alatt egy B1-et össze lehet szedni. B2-höz már egy év kell.
9/10 anonim válasza:
Kreatív Kezdő Német az kb A2-ig visz el,lájtosan....bolti ára 6500FT 4CD-vel,sztm ki lehet bírni....háááát Erős alapfok!Ehhez is olyan 4hónap kell,becsülettel végig venni....ezt tudom ajánlani.
10/10 anonim válasza:
Sorry Pons kezdő Német,mert a kreatív nagyjábol 22ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!