Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van olyan netes szótár, ami...

Van olyan netes szótár, ami egyszerre több nyelven írja ki az adott szó jelentését?

Figyelt kérdés
Több nyelvet is tanulok egyszerre (angol, német, orosz) és olyan szótárat keresek, amivel nem csak egy adott nyelvről egy másikra, hanem ugyanazzal a kereséssel több nyelvre lehet fordítani. Külföldi oldal is érdekel, de nem ártana, ha magyar is lenne azért benne.

2013. szept. 7. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

sztaki - ha nem állítod be, hogy mit akarsz, akkor szerintem minden nyelven kiadja a keresést.

[link] - szeretem ezt a szótárt, nem tudom ki tudja e adni egyszerre a szavakat, de nem lehet benne olyan bonyolult a váltás. Én csak angolra használom.

2013. szept. 7. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!