Mit kell szóbeli vizsgára felvenni? Elegáns ruha? És a laborra is abba kell menni, vagy ott már elég a hétköznapi ruha?
Vannak akik elég színesen(papucs/trikó) szoktak megjelenni, de én még utcára se mennék ki úgy.
Szerintem egyszínű ing, valami sötét színű nadrág és fekete bőrcipő megteszi.
Nő vagyok :-)
Akkor a kosztüm jó megoldás lesz, csak inget ne kellene felvenni, azt nagyon utálom.
Átöltözhetek a laborra farmerbe pulcsiba? Mert főként ez érdekelne
elso vagyok
atoltozhetsz persze. a normalis ruha csak azert kell, mert fontos a jo benyomas. nokent nem kell kosztum azert, csak valami normalisabb ruha, ahogy pl egy irodaban dolgoznal. csak ne legyem hivalkodo, mert altalaban idosebb nok a vizsgaztatok es feltekenyek lehetnek ;)
bar nekem elonyos volt, mert az idosebb nok buknak ram :D
Van ahol egyben van írásbeli + magnóhallgatás, ha szeretnél átöltözhetsz de furán fognak rád nézni:)
Ha külön van a magnóhallgatás szerintem teljesen mindegy hogy arra a negyed órára miben mész.
Köszi, a válaszokat, nekem már csak a szóbeli lesz, és labor, az írásbelim már rég megvan, szerencsére.
Akkor abba megyek, amibe dolgozni szoktam, az is ilyen jellegű.
Elsőnek
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!