Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti hogy éreztétek magatokat...

Ti hogy éreztétek magatokat nyelvvizsga előtt?

Figyelt kérdés
Tanultatok utolsó nap,vagy nem?Végül sikerült?

2013. aug. 29. 19:41
 1/10 A kérdező kommentje:

És,szerintetek mi a jobb,ha valaki izgul,vagy ha valaki laza?Kettő között?

Én például mostanáig még fel sem fogtam.

Most már kezdek gondolkodni,de igazából valahogy az van a fejemben,hogy tanultam rá,ettől nem tudok sokkal többet tenni.Valahogy,annyira nem izgulok,de persze érdekel.Picit ilyen "lesz ami lesz.majd kiderül" érzés.

2013. aug. 29. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt tanácsolták, hogy pihenjek utolsó pár napban, de én még aznap is átnéztem pár dolgot, mikor a vizsga volt. Szerintem egyénfüggő, hogy ki mennyit bír, mennyire fáradékony. A vizsga meg jól sikerült, minden összejött. Közvetlenül vizsga előtt izgultam, aztán mikor már első feladaton túlestem, elmúlt, és könnyebben tudtam koncentrálni.

Sok sikert kívánok a vizsgádhoz, remélem sikerül :)

Egyébként középfokra mész?

2013. aug. 29. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Én előtte lévő pár napban már semmit sem tanulok, csak heverek a tv előtt és azon a nyelven nézek filmeket amiből vizsgázom.

Első nyelvvizsgámon(angol B2) megbuktam mert túlságosan izgultam, azóta mindig úgy megyek oda hogy igen ez meglesz és eddig még mindig meg is lett(angol, spanyol, orosz).

2013. aug. 29. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Én utolsó nap nem tanultam, csak zenéket hallgattam az adott nyelven :) Nekem is mások tanácsolták ezt, egyébként szokásom az utolsó perceket is kihasználni. Így jó szokásomhoz híven még a vizsgahelyre is magammal vittem a levélmintáimat, olvasgatni, és nem bántam meg. Amit ott előtte elolvastam, beleégett a fejembe. Különös módon közvetlenül a vizsga előtt nem izgultam, mikor elkezdődött akkor mintha minden kiszállt volna a fejemből. Aztán arra gondoltam, mindegy csak írjak valamit, aztán majd kiderül mire jutottam. Közben az angolul elolvasott könyvből éltem, kb. abból "írtam meg a vizsgát". Aztán 89% lett:)

Sok sikert neked is!:D

2013. aug. 29. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Én angolból felsőfokú írásbelire.Szóbeli tavasszal meglett.

:) Köszönöm mindenkinek.

Nagyon jó lenne ha sikerülne.Remélem sikerülni fog :)

2013. aug. 29. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Amúgy nagyon örülök hogy írtatok :)

Kifejezetten hasznos volt :)

2013. aug. 29. 21:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok :)

Ma akkor el is mentem,remélem sikerült :)

2013. aug. 30. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Örülök, hogy már túl vagy rajta, és őszintén remélem, hogy jól sikerült!

Sok sikert kívánok a továbbiakban is! :)

2013. aug. 30. 22:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! :)

Én is tényleg remélem,hogy sikerült.

Szeptember huszonharmadikán teszik fel.

2013. aug. 30. 22:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem sikerült :((((

Pedig nem éreztem nagyon rossznak :S

A szóbelim megvan ,erre az írásbeli másodjára sem .

Meggondolom hogy elmegyek-e még egyszer.

2013. szept. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!